Prodaja apartmana
Na prekrasnom mjestu tik do Toplica Sveti Martin na Muri, na pitomoj uzvisini sagradili smo  12 modernih apartmana vrhunske kvalitete. U gradnji je  još novih 14 apartmana.
Sagrađeni apartmani su smješteni u dvije povezane zgrade, od kojih svaka ima 6 apartmana; po dva u prizemlju, katu i potkrovlju. Svi apartmani posjeduju svoje terase odnosno balkone i jedno parkirno mjesto. Dva apartmana u prizemlju prilagođena su za invalidne osobe.
Apartmani u gradnji biti će smješteni u tri povezane zgrade. Prve dvije zgrade imaju 6 apartmana; po dva u prizemlju, katu i potkrovlju. U trećoj zgradi, u prizemlju  bit će smješten restoran za internu uporabu, te Wellness centar. Na katu će biti smještena dva apartmana.
Apartmani posjeduju jednu ili dvije spavaće sobe, prostranu kupaonicu (odijeljenu od spavaće sobe staklenom stijenom, što uvelike doprinosi osjećaju prostranosti), te dnevnu sobu sa kuhinjom i blagovaonom. Kvadratura apartmana kreće se od 37 do 55 m2

Apartmani su vrhunski opremljeni, tako da svaki posjeduje svoju hidro-masažnu kadu sa termalnom vodom, te vodeno-zračnom masažom.  Prostori sa keramikom, opremljeni su podnim grijanjem, koje u zimskim mjesecima uvelike doprinosi osjećaju topline i ugode boravka. Svaki apartman posjeduje vlastiti  sustav za grijanje (na plin), što omogućava individualnu regulaciju grijanja u svakom apartmanu.
Kuhinje  su u potpunosti opremljene potrebnim kućanskim aparatima; (pećnica, kombinirana ploča + napa , hladnjak + škrinja za duboko zamrzavanje), te stolom i stolicama.
Spavaće sobe opremljene su eko- krevetima od jelovine i kvalitetnim madracima (Bernarda).
U dnevnoj sobi smještena je poveća kutna garnitura, koja se razvlači u prostrani ležaj. Po potrebi mogu komforno  spavati dvije do tri osobe.

Obje zgrade imat će vlastiti bazen punjen termalnom vodom, koji će moći koristiti vlasnici, odnosno korisnici apartmana.
Na krovu zgrada nalazi se natkrivena terasa sa podnim grijanjem, kaminom, Jacuzzi kadom za 6 osoba, također namijenjeno za korištenje vlasnicima, odnosno korisnicima apartmana.
Uz vlastite, prethodno opisane  sadržaje, svi korisnici apartmana moći će prema vlastitoj volji koristiti usluge obližnjeg Spa & Golf resorta Sveti Martin. Ulaz u bazene je udaljen 200 m, športska dvorana sa sportskim terenima 50 m,  uređena trim staza sa spravama 50m, hotel Golfer 250m, golf tereni 300m.